සමපෝෂ Choky Brownie

Ingredients
  • 150 gram
    පාන් පිටි
  • 150 gram
    සමපෝෂ
  • 250 gram
    සීනි
  • 200 gram
    බටර්
  • 3
    බිත්තර
  • 2 තේ හැඳි
    වැනිලා
  • 50 gram
    කජු
  • 1 තේ හැඳි
    Icing sugar
  • ස්වල්පයක්
    ලුණු
Directions
  • අවන් එක 180° c රත් කරන්න.
  • බටර් කුඩා කැබලි වලට කපා දියවන තෙක් මයික්‍රෝවෙව් එක තුල රත් කරන්න.
  • බෝල් එකක් ගෙන එයට පාන් පිටි, සමපෝෂ, කොකෝවා පවුඩර් , බේකින් පවුඩර් සහ රස අනුව ලුනු දමා හොඳින් කලවම් කරන්න.
  • බටර් සහ සීනි එකට දමා හොඳින් කලවම් කරන්න.
  • මේ අතරතුර බිත්තර ටිකද බිට් කරගෙන තබාගන්න .බිට් කර හත් බිත්තර,බටර් සහ සිනි වලට දමා හොඳින් කලවම් කරන්න.
  • බටර් මිශ්‍රණයට පාන් පිටි එකතු කරන්න.
  • වැනිලා එකතු කරන්න.
  • ඩාකර්ක් චොක්ලට් ටික කුඩා කැබලි වලට කඩා පොඩිකර ඉහත මිශ්‍රණයට එකතු කරන්න.
  • මිශ්‍රණයට කජු ටිකද එකතු කර හොඳින් හැඳි ගාන්න.
  • තැටියක් ගෙන එහි බටර් හෝ මාගරින් තවරා ඊට උඩින් පාන් පිටි කුඩු ස්වල්පයක් ද එකතු කරන්න.
  • රත් කර ගත් අවන් එක තුළ සෙල්සියස් අංශක 180 උෂ්ණත්වයේ මිනිත්තු 40 පුළුස්සා ගන්න.
  • උදුනෙන් පිටතට ගෙන සම්පුර්ණයෙන් නිවන තෙක් තබන්න.
  • කොටු හැඩයට කපාගත් චොක්ලට් බ්‍රවුනිස් මතට පිළිගැන්වීමට පෙර lcing sugar ඉසින්න.
  • කාමර උෂ්ණත්වයේ ඔබට දවස් කීපයක් chocolate Brownies තබා ගැනීමට හැකියාව තිබෙනවා.
Images